• Tunikat ja puserot

  Tunikat ja puserot (9)

  Tarjoamme laajan valikoiman isokokoisia XL tunikoita ja puseroita muodokkaille naisille. Materiaalit ovat miellyttävää viskoosia, puuvillaa ja pellavaa. Mallit ovat mukavan väljiä, mutta istuvat hyvin eri vartalotyypeille. Suosituimmat mallit ovat a-linjaiset hyvin laskeutuvat printtitunikat.
 • Tarjoukset

  Tarjoukset (5)

  Hyviä tarjouksia ja löytöjä. Kannattaa tulla myös liikkeeseemme tutustumaan löytönurkkaukseen, jossa tuotteita alk. 30€/kpl ja alennukset jopa 80%.
 • Housut

  Housut (2)

  Joustavat hyvin istuvat housut eri vartalotyypeille. Suositut stretch housut sopivat kaiken kokoisille naisille ja ovat mukava käyttää. Farkku stretchit käyvät töihin ja vapaa aikaan. Tuotevalikoimissamme on myös Laurie housuja kahdessa eri mallissa: slim ja regular. Tunikoiden ja mekkojen kanssa sopivat erinomaisesti myös nahkajäljitelmä legginsit ja housut.
 • Mekot

  Mekot (12)

  Muodokkaille naisille suuret valikoimat  xl mekkoja. Hyvät materiaalit luonnonkuiduista, sekä vartaloa imartelevat leikkaukset. Mekkoja juhlaan ja arkeen upeilla printeillä sekä yksivärisiä luomuksia. Myös oma NAMUT mallistomme sisältää ajankohtaiset kuosit mekkovalikoimassaan.